What Consultants think

Ronny
Consultant in Automotive Engineering

Om meteen met de deur in huis te vallen, Belgatech is een bedrijf met een hart voor mensen! En dat is zeer zeldzaam tegenwoordig in het wereldje van consultancy!Verder wil ik meegeven dat het verloop vanaf het eerste contact tot aan de ondertekening van mijn contract heel professioneel was.

Ik werk al een hele tijd in de wereld van consultancy en kan bevestigen dat de aanpak van Belgatech heel duidelijk, correct en vlot verloopt, terwijl zowel de klant als ikzelf een zeer goed gesprek konden voeren over de inhoud van het project en de verwachtingen langs beide zijden. En dit in aanwezigheid van een Manager van Belgatech, zonder dat deze op ‘commerciële’ wijze tussenbeiden komt.
Het geeft direct een gevoel van waardering en vertrouwen, en dat is essentiëel om voor mezelf een beslissing te kunnen nemen.Over mijn beslissing om voor Belgatech te komen werken heb ik nog geen seconde spijt gehad. Er is een duidelijke structuur, lange termijn visie en een hoog gehalte aan professionaliteit aanwezig.Moge Belgatech nog vele succesvolle jaren tegemoet gaan waar ikzelf mijn steentje kan bijdragen.

 

Nicolas
Consultant in Process Engineering

Between the first contact with Belgatech and my first day working with our Customer, less than 3 weeks were necessary.

In addition to this reactivity, when I arrived everything had been implemented for a quick and easy installation. And it’s with no stress that I could put my skills to give a support to our Client.

You’ve got a question? a problem? Don’t panic! the Belgatech managers are always listening. In addition, Belgatech has a vast network of Consultants on which we can rely on to find the best solutions quickly.
Networking events organized by Belgatech enable everyone to stay connected and maintain the corporate life.
With Belgatech I can challenge my skills and gain knowledge on international projects.
In addition, with a vast Customer’s portfolio, I know that the development of my skills will go further with Belgatech.

Since my arrival, at no time I regretted my choice to join the Belgatech family.

© 2019 BELGATECH - Engineering Services